Thursday, January 31, 2013

Interviu Petru Vutcarau

       
          Din interviu ascultat reiese ca marele regizor, Petru Vutcarau este un om de valoare care a ajuns la  rezultate deosebite prin munca si pasiunea sa pentru teatru. 
         A jucat in filme importante precum Patul lui Procust - partea I, Patul lui Procust - partea II, alaturi de actrita de exceptie Maia Morgenstern, actrita careia Petru Vutcarau ii recunoaste talentul si pe care o apreciaza mult. Tot in acest interviu acordat de Directorul Artistic al Teatrului "Eugene Ionesco" unui elev al Liceului Pedagogic "V. Lupu", Iasi marturiseste ca viata teatrului, a spectacolelor e diferita fata de lumea filmului; domenii diferite. Ca si deosebita actrita Maia Morgenstern, regizorul intervievat recunoaste faptul ca absenta tehnologie, televizorului nu i-a adus decat beneficii.
        Este incantat de faptul ca a jucat alaturi de o celebra actrita precum Maia Morgenstern, regizorul afirmand despre aceasta ca este: "o scoala de arte" de la care, sustine regizorul a invatat multe lucruri. Tot in continutul interviului, povesteste rabdarea pe care regizorul o stapanea cand venea vorba de a monta o mica secventa, pierzand nopti uneori si nereusint sa doarma decat foarte putin. Petru Vutcarau adauga tot aici faptul ca in adolescenta iubea foarte mult ploaia si zapada, natura.
      Petru Vutcarau este un minunat actor si regizor care da mereu dovada de profesionalism, seriozitate, un pasionat al teatrului si chiar un important model cultural pentru noi tinerii din ziua de astazi.

No comments:

Post a Comment